Könnyűszerkezetes Készházak építése

Könnyűszerkezetes Készházak Építése

Ha könnyűszerkezetes ház építésének fogunk neki, nagyon sok mindent szem előtt kell tartanunk. Első körben a fa anyag minőségének megfelelőnek kell lennie, majd ha ezt biztosítottuk, a megfelelő szakemberek kellenek a ház kivitelezéséhez. Egy könnyűszerkezetes ház pontos tervezést és megfelelő felkészülést igényel, mielőtt magát az építést ellehetne kezdeni.

A mi székely mesterembereink, akik végig felügyelik és végzik a munkát, precízséggel és kézséggel állnak a szolgálatára, hogy a készház az önnek a legjobb módon épülhessen.
 

Könnyűszerkezetes készház

 

Gyorsan és Gazdaságosan Megépíthető

Ez a fajta készház az egyik leggyorsabban építhető a házfajták közül emellet az egyik leggazdaságosabb, így lehetőséget biztosít azoknak is, akik kevesebb pénzráfordítással szeretnének egy gyönyörű házat maguknak,
 
 

Környezetbarát

A Könnyűszerkezetes házak az egyik legkörnyezetbarátabb megoldások a házépítésben, mivel teljes mértékben fából épülnek.
 

Tűzvédelmileg Biztonságos
 

A készházgyorsan mesteremberei a tűzvédelmi biztonságra is odafigyelnek a ház építése során, így ön teljes biztonságban érezheti majd magát új házában.

Statikailag  Kiváló

Egy jó ház sem épülhet statikailag gyenge lábakra. Mi a könnyűszerkezetes házát egy életre építjük önnek, ezért rettentően fontos, hogy statikilag is kíváló legyen.
 

Kapcsolat


Ha szeretné, hogy közösen megbeszéljük kérdéseit, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 
48 órán belül válaszolunk!
 
Hívjon a +36-70-409-2486-as telefonszámon vagy kérjen Ingyenes Visszahívást!
 
Írjon az info@keszhazgyorsan.hu e-mail címre, vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével!
 
Kérjen ajánlatot!
 

Vezetéknév

Keresztnév

E-mail cím

Telefonszám

Üzenet